A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян

Дата: 09.07.2019 10:04
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

9 липня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Члени комісії розглянули питання укладення договору для відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району на липень 2019 року.

З метою забезпечення реалізації прав окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування комісією прийняте рішення: управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації укласти додаткову угоду до договору про виплату компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району автомобільним транспортом на липень 2019 року в межах наданих бюджетних асигнувань з ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406» і договір про виплату компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району автомобільним транспортом на липень 2019 року в межах наданих бюджетних асигнувань з ТОВ ТП «Моноліт-Логістік ЛТД» на маршруті «сел. Опитне (ЗА) – м. Бахмут (ЗА Дитяча лікарня)».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора