A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бажаємо процвітання та добробуту селу Верхньокам'янське!

Дата: 18.06.2019 09:53
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

16 травня, на День Святої Трійці, в с. Верхньокам'янське пройшло велике свято, на яке зібрались місцеві жителі та численні гості.

У далекому 1951 році сюди із Західної Бойківщини примусово були переселені більш як 500 осіб. Перший потяг на Схід вирушив саме на Трійцю,  тому й День села приурочений до цієї дати.

Святкові заходи проходили просто неба. Мешканці села та запрошені фермери, гості з Бахмута, Соледара, Сіверська, села Роздолівка, а також із Луганщини зібрались біля каплички Пресвятої Діви Марії, яка є оберегом с. Верхньокам'янське. Від імені голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова зі Святом Трійці та Днем села громаду привітала керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова, побажала всім здоров'я, миру, Божого благословення та достатку!

З нагоди свят заклади освіти, творчі колективи, селяни, діти отримали багато подарунків: грамоти, музичні комплекси, гроші на розвиток та благоустрій села.

До уваги селян і гостей була представлена святкова концертна програма. Увечері всіх бажаючих чекали дискотека, шашлики та інші розваги. Щиро дякуємо за запрошення на чудове свято! Зичимо процвітання та добробуту селу Верхньокам'янське.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора