A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Реформування системи охорони здоров’я: головний акцент на якості медичних послуг

Дата: 11.05.2019 09:47
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

У Бахмутському районі триває процес реформування сфери охорони здоров’я. Бахмутська райдержадміністрація приділяє пильну увагу цьому питанню, оскільки від населення надходить велика кількість звернень.

10 травня перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала у Світлодарській міській лікарні, де за сприяння та фінансової підтримки Люксембурзького Комітету Червоного Хреста проводиться ремонт харчоблоку.

Тетяна Іванівна оглянула приміщення харчоблоку, хід виконання ремонтних робіт, які буде завершено до кінця червня поточного року. Це сприятиме створенню належних  умов для обслуговування пацієнтів і покращенню їх харчування.

Під час зустрічі з колективом лікарів керівник наголосила на підвищенні якості медичних послуг і підкреслила, що від цього безпосередньо буде залежити їхня заробітна плата.

Також Тетяна Єрохіна відвідала комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради», зустрілась з керівництвом і працівниками установи. Тетяна Іванівна акцентувала їх увагу на якості медичного обслуговування населення, організації ведення прийому  без накопичення черг і уважному ставленні до кожного пацієнта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора