A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Випускний вечір в «Університеті третього віку» м. Світлодарськ

Дата: 31.05.2019 09:29
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється пильна увага соціальному обслуговуванню громадян, які вийшли на заслужений відпочинок. З метою організації змістовного та цікавого дозвілля, розширення кругозору літніх людей в січні поточного року в Світлодарську  було відкрито «Університет третього віку» КУ «Бахмутський райтерцентр».

Студенти поважного віку із зацікавленістю відвідують заняття та заходи, організовані працівниками установи. Навчання тривало  всього чотири місяці, але слухачі встигли отримати нові знання та навички, знайшли друзів. За цей час вони відвідали музеї, виставки, переглянули вистави, навчилися користуватися комп'ютером, Інтернетом і суттєво змінили своє ставлення до життя.

І ось настав час підводили підсумки навчання. 30 травня в «Університеті третього віку» м. Світлодарськ пройшов випускний вечір. З успішним закінчення навчання студентів привітали заступник директора Комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр» К.Ю. Пронь, завідувач відділення денного перебування О.С. Кувикіна. Самі випускники кажуть, що «Університет третього віку» надихає їх, тут вони завжди відчувають себе комфортно і забувають про свій  вік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора