A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації зустрівся з жителями міста Часів Яр

Дата: 07.02.2019 09:20
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

6 лютого в рамках робочої поїздки по району голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков відвідав м. Часів Яр, де зустрівся з керівництвом Часовоярської міської ради та провів прийом громадян. На прийомі також були присутні керівники підприємств міста, депутати районної та міської рад.

За результатами проведеного прийому можна зазначити, що одним із нагальних питань, що турбують жителів, місцеву владу та керівництво ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», є налагодження стабільної роботи містоутворюючого підприємства та своєчасна виплата заробітної плати. Також актуальним для міста є ремонт житлового фонду. На сьогоднішній день у зв’язку з недостатністю коштів у місцевому бюджеті вирішення цього питання досить проблематичне.

До керівника району громадяни зверталися з питань щодо перерахунку житлової субсидії, отримання матеріальної допомоги на лікування, пільгового проїзду в громадському транспорті загального користування. Жодне звернення Дмитро Олександрович не залишив без уваги,  на кожне було надано роз’яснення.

Порушені проблемні питання будуть всебічно вивчені. Бахмутська райдержадміністрація в межах повноважень сприятиме їх вирішенню,  спільно з Часовоярською міською радою шукатиме шляхи та ресурси задля їх розв’язання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора