A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дітям з особливими потребами – особливо пильну увагу

Дата: 03.06.2019 09:12
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

31 травня в м. Світлодарськ до Міжнародного дня захисту дітей працівники Комунальної установи «Бахмутський районний центр комплексної  реабілітації дітей з інвалідністю» влаштували для своїх підопічних свято.

Перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна завітала на свято не з порожніми руками. Тетяна Іванівна привітала дітей, їхніх батьків і колектив установи на чолі з директором Іриною Ігорівною Гапоновою з Міжнародним днем захисту дітей та вручила малечі м’які іграшки. Керівництво Бахмутської райдержадміністрації приділяє пильну увагу роботі Бахмутського районного центру комплексної  реабілітації дітей з інвалідністю, і в майбутньому планується розширення центру задля поліпшення соціального обслуговування дітей з особливими потребами, які мешкають на території району.

До першого заступника голови райдержадміністрації звернулась бабуся хлопчика, якому  потрібні засоби технічної реабілітації. Уважно вислухавши прохання жінки про допомогу, Тетяна Іванівна запевнила, що найближчим часом це питання буде позитивно вирішено, й хлопчик отримає необхідні йому засоби технічної реабілітації.

– Турбота про дітей,  перш за все про тих, які мають особливі потреби, залишається пріоритетним напрямком у роботі райдержадміністрації, –  підкреслила Тетяна Єрохіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора