A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу мобільного соціального офісу УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 20.05.2019 09:08
Кількість переглядів: 563

17 травня мобільний соціальний  офіс управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації провів виїзний прийом у Зайцівській, Кодемській, Новолуганській сільських радах.

Під час прийому спеціалістами управління праці надавались консультації з будь-яких питань, що стосуються порядку призначення житлової субсидії, призначення та виплати всіх видів державної соціальної допомоги. Спеціалістами відділу прийому громадян було прийнято одну заяву від жителя  с. Зайцеве та чотири заяви від мешканців с. Кодема щодо призначення житлової субсидії.

Державним соціальним інспектором управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації проведено 25 обстежень  матеріально-побутових умов сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживанням та складено відповідні акти.

З метою належної організації у 2019 році оздоровлення та відпочинку дітей Бахмутського району, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, спеціалістом сектору організації оздоровлення та відпочинку дітей управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації серед батьків проведена  інформаційно-роз'яснювальна робота. Під час прийому від мешканців сіл Зайцеве, Кодема  прийнято шість заяв про намір щодо оздоровлення дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора