A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді розглянули питання щодо проведення весняно-польових робіт у 2019 році

Дата: 15.02.2019 09:05
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

14 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів робочу нараду з питань проведення весняно-польових робіт на території Бахмутського району в 2019 році. У нараді взяли участь керівники сільськогосподарських підприємств, державних установ, представники ЗМІ. 

З інформацією про стан справ у агропромисловому комплексі району виступила начальник управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольга Геліч. 

Заступник начальника Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області Олена Тишакова надала роз’яснення з питань декларування доходів громадян, нарахування та сплати податку на нерухоме майно, орендної плати та земельного податку.
Страховий експерт з охорони праці Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Сергій Манойло ознайомив учасників наради з актуальною інформацією з питань охорони праці та профілактики виробничого травматизму під час проведення весняно-польових робіт.
Про послуги у сфері закупівлі, транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції присутнім розповів представник ТОВ «АП- ГРУПП» Олександр Ткаченко.
З інформацією щодо укладання колективних договорів виступила голова Бахмутського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу Лариса Шрамченко.
Із зацікавленістю керівники сільгосппідприємств заслухали заступника керівника Бахмутського центрального відділення АТ КБ «Приват Банк» Наталю Тольгук і заступника керуючого відділенням філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» м. Бахмут Марину Алексєєву, які розповіли про кредитування сільськогосподарських підприємств у 2019 році. 

Коло розглянутих питань досить широке. Мова велась також про легалізацію доходів, виплату заробітної плати та звітність, профілактику отруєння бджіл на території району та видачу санітарних паспортів на отримання, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів, про боротьбу з повитицею, контрафактне насіння та його знищення в господарствах. 
Підводячи підсумки наради, Дмитро Олександрович запропонував керівникам сільгосппідприємств надати пропозиції щодо тематики наступних нарад, робочих зустрічей, що будуть проводитись у рамках підготовки до весняно-польових робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора