A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації пройшло засідання Координаційної ради у справах дітей

Дата: 26.04.2019 08:49
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

25 квітня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання Координаційної ради у справах дітей.

Про підсумки роботи служби у справах дітей райдержадміністрації за 2018 рік та основні завдання на 2019 рік доповіла начальник служби Олена Кец. За результатами аналізу роботи за минулий рік прийнято рішення: службі у справах дітей активізувати роботу щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання (усиновлення, прийомні сім’ї, ДБСТ, опіка/піклування); Бахмутському районному центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді також необхідно активізувати роботу щодо якісного підбору кандидатів у патронатні вихователі, прийомні батьки, батьки-вихователі.

На засіданні розглянули питання придбання за рахунок коштів державного, обласного бюджетів і бюджетів місцевих рад району житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. З метою підвищення ефективності роботи за даним напрямком обговорювались питання взаємодії причетних структур: органів місцевого самоврядування, служби у справах дітей райдержадміністрації, Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В обговоренні цього важливого питання взяла участь в.о. голови Іванівської сільської ради Олена Данько. За результатами розгляду питання Часовоярській міській раді, Іванівській та Покровській сільським радам рекомендовано внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку на 2019 рік, включивши заходи щодо придбання на вторинному ринку житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Члени Координаційної ради у справах дітей проаналізували стан профілактичної роботи з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, і затвердили план соціальних заходів щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання негативним проявам серед них в Бахмутському районі на 2019 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора