A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В селі Роздолівка вшанували пам’ять загиблих воїнів часів Другої світової війни

Дата: 10.05.2019 08:32
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

8 травня мешканці села Роздолівка Соледарської міської ОТГ вшанували пам’ять загиблих воїнів часів Другої світової війни. Урочистою ходою вони пройшли до братської могили, де відбулась панахида за загиблими воїнами.

З нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні проведено мітинг за участі ветеранів, представників місцевої влади, військовослужбовців, учнівської молоді та громадськості.

 У меморіальному заході взяла участь керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова, яка нагадала, що серед мешканців села є переселенці із Західної України, які одними з перших у 1939 році зазнали тяготи фашистської окупації. На жаль, війна знову прийшла на нашу землю. Захищаючи незалежність української держави, воїни Збройних Сил України беруть приклад з  героїв минулої війни, з наших ветеранів-земляків.

Від імені голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова Надія Олексіївна привітала мешканців села з Днем перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні та побажала всім, в першу чергу,  миру, адже ніщо не коштує дорожче, ніж людське життя,  а також міцного здоров’я та усіляких гараздів на довгі роки.

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя братської могили та хвилиною мовчання вшанували подвиг загиблих воїнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора