A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков узяв участь у засіданні комітету з розвитку агропромислового комплексу та природокористування

Дата: 17.05.2019 08:31
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

16 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков узяв участь у засіданні комітету з розвитку агропромислового комплексу та природокористування, що проходило в Донецькій торгово-промисловій палаті.

На засіданні обговорювались основні тенденції розвитку агропромислового комплексу в Донецькій області, можливості Донецької обласної служби зайнятості під час реалізації проекту німецької федеральної компанії.

Із зацікавленістю учасники засідання слухали розповідь керівника Дніпропетровської обласної ГО «Сільськогосподарська консультаційна служба» М.Г. Максимова про досвід роботи сільськогосподарчих обслуговуючих кооперативів Дніпровського регіону. Доповідач запропонував допомогу у створенні сільськогосподарчих кооперативів у Донецькій області. Дмитро Олександрович брав активну участь у обговоренні даного питання, оскільки вагомою складовою економіки Бахмутського району є саме сільське господарство, й досвід щодо створення та роботи кооперативів у Дніпровському регіоні буде цікавий та корисний для сільгоспвиробників нашого району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора