A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу Конкурсної комісії

Дата: 11.04.2019 08:23
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

Управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Бахмутської райдержадміністрації  доводить до відома, що у Донецькій області розпочала свою роботу Конкурсна  комісія з визначення cy6'єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання часткової компенсацй відсоткової  ставки за залученими у національній валютј банківськими кредитами. Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі  шляхом здешевлення кредитів затверджено Постановою Кабінету Miністрів України від 29 квітня 2015 № 300 (iз змінами).

Компенсація надається на конкурсній основі суб’єктам господарювання агропромислового комплексу - юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичним особам - підприємцям  за укладеними кредитними договорами.

Компенсація надається за нараховані і сплачені у поточному році відсотки за користування кредитами:

  • у розмірі облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами, - позичальникам, які мають чистий дохід (виручку) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік до 20 млн. гривень, та позичальникам, які провадять діяльність з вирощування та розведення тварин (великої рогатої худоби для отримання м’яса і виробництва молока, овець і кіз, кролів, свиней, свійської птиці (крім курей та одержання яєць свійської птиці) та використали кредитні кошти для покриття витрат, пов’язаних із такою діяльністю;
  • у розмірі 50 відсотків облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами, - іншим позичальникам.

Компенсації підлягають відсоткові ставки за короткостроковими кредитами, залученими для покриття виробничих витрат та середньостроковими кредитами, залученими для придбання основних засобів сільськогосподарського виробництва, здійснення витрат, пов’язаних з будівництвом і реконструкцією виробничих об’єктів сільськогосподарського призначення.

Компенсація не надається позичальникам, стосовно яких порушено справу про банкрутство, яких визнано банкрутами, що перебувають на стадії ліквідації або мають прострочену більше ніж шість місяців заборгованість перед державним бюджетом, Пенсійним фондом України та фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування, що підтверджується відповідними органами державної фіскальної служби.

Форма заявки для участі у конкурсі затверджена Наказом  Міністерства  аграрної політики та продовольства  України від 01 липня 2015 року N 253 «Про затвердження форми документів та надання інформації щодо здійснення фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі  шляхом здешевлення кредитів».

Заявки для участј у конкурсі  приймаються  за адресою: м. Краматорськ, бульв. Машинобудівників 20, З- й поверх, кабінет 17.

З 6ільш детальною інформацією можна ознайомитись на caйті департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій http://agro.dn.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора