A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДЛЯ ВПО, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ЛЬВІВЩИНІ, ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР З ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 25.10.2024 20:10
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Ініціативною групою «Віра. Надія. Любов» у співпраці з ГО «КримSOS» і Новороздільським міським центром зайнятості проведено семінар на тему: «Можливості працевлаштування в громаді та отримання нової професії, гранту на власну справу».

Від представників вищезазначених організацій ВПО отримали інформацію щодо вакансій на підприємствах і установах в Новороздільській громаді, можливості перекваліфікації та отримання сертифікатів на здобуття нових професій і грантів на започаткування або розвиток власної підприємницької діяльності.

На сьогоднішній день найбільша кількість вакансій на підприємствах громади у сфері торгівлі – продавчині. Також  є вакансії: заступник директора, головний бухгалтер, лікар, медсестра, психіатр Дитячого будинку інвалідів. На підприємствах громади потрібні: швачки, фрезерувальники, слюсарі, електрики, землекопи, вантажники, дорожні працівники та інші. 

Представниця ГО «КримSOS» познайомила присутніх з пошуком вакансій через Єдиний портал вакансій Державної служби зайнятості України, пошуком дистанційної роботи для мам та запропонувала супровід і навчання щодо написання проєктів для отримання грантових коштів на розвиток підприємницької діяльності. 

Щиро дякуємо представникам ГО «КримSOS» та Новороздільського міському центру зайнятості за співпрацю.

Проєкт фінансується UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО «КримSOS».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора