A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Головні новини Донеччини за день

Дата: 21.10.2024 20:03
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

 

 

🔹Три людини отримали поранення внаслідок ворожих дій на Донеччині. Є численні пошкодження приватних і багатоповерхових будинків у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 81 людину, у тому числі 15 дітей. Про оперативну ситуацію в області станом на ранок 21 жовтня повідомляє Донецька ОВА.

🔸Котельні на Донеччині підготовлені до пуску тепла там, де це можливо забезпечити. Загалом до старту опалювального періоду готували 275 котелень. Майже всі ці котельні готові, лише на трьох котельнях у Білозерській громаді робота триває.

🔹Триває набір на освітньо-стипендіальну програму «Міцність 2» для підприємців, які постраждали від повномасштабної війни в Україні. До участі запрошують власників постраждалого бізнесу та релокованих підприємств. Реєстрація триває до 28 жовтня до кінця доби. 

🔸Микола Куліш знову на сцені Донецького академічного обласного драмтеатру. 27 жовтня в Ужгороді колектив представляє прем’єру комедії «Мина Мазайло» за мотивами п’єси Миколи Куліша.

🔹Щонайменше 3 людини загинули і 2 поранені внаслідок сьогоднішніх обстрілів Покровського району. У Мирнограді 2 загиблих і 1 поранений, пошкоджено 15 багатоповерхівок. У Кураховому 1 загиблий і 1 поранений.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора