A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дякуємо благодійним організаціям Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF) за плідну співпрацю та допомогу нашим землякам-переселенцям!

Дата: 19.10.2024 17:22
Кількість переглядів: 111

 

Фото без опису

 

 

 

18 жовтня у Консультативно-координаційному центрі підтримки населення «Бахмутський район єднає»  мешканці нашого району, які були вимушені покинути свої домівки та тимчасово оселилися у м. Кривий Ріг, були забезпечені необхідною продовольчою допомогою: продуктовими наборами від міжнародних благодійних організацій GEM and HGBF.

Допомога доставлена волонтерами GEM за сприяння голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна.

Висловлюємо велику подяку засновнику фонду Michael Capponi, операційному директору Андрію Негричу та координаторам напрямку підтримки ВПО Олександру Капітоненко і  Роману Косило за підтримку переселенців з Бахмутського району.

Ваша підтримка дуже важлива та необхідна. Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Щиро дякуємо та сподіваємося  на подальшу співпрацю.

Працюємо для людей!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора