A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Проект «Спроможна школа» в Бахмутському районі успішно завершено

Дата: 05.01.2021 14:28
Кількість переглядів: 1281

 

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна спільно з начальником відділу освіти Світланою Гатченко оглянула стан реконструкції спортивної зали Світлодарської ЗОШ. Роботи за проектом виконані у повному обсязі, що дозволить учням займатися спортом вже у цьому році.

Незважаючи на стислий термін виконання робіт, скептичні настрої окремих спостерігачів, скарги до окремих відомств та міністерств підрядна організація завершила всі роботи 31 грудня 2020 року. Роботи виконані якісно, з додержанням всіх будівельних норм. Під час виконання робіт відбулося коригування робочого проекту, що дозволило звернути увагу на важливіші елементи реконструкції, а саме в частині безпеки життя.

Світлодарська школа, як і інші учбові заклади, переходить до власності Світлодарської громади. Вже з січня 2021 року вся відповідальність по утриманню та забезпеченню діяльності школи покладається на громаду.

З боку Бахмутської районної державної адміністрації виконані всі зобов’язання в повному обсязі : від оснащення шкіл реалізації проектів за державні кошти.

Нагадуємо, що реалізація проекту стала можливою в результаті подачі заявки від району до обласної державної адміністрації, і саме область визначилася з пріоритетом, коли включили заявку району до Міністерства освіти і науки. «Спроможна школа для кращих результатів» в Бахмутському районі.

Додатково, в рамках соціально партнерства, буде зроблено косметичний ремонт самої зали, щоб урочисто відкрити об’єкт у найближчий час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора