A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканці прифронтових населених пунктів Бахмутського району продовжують отримувати пенсійні виплати

Дата: 21.01.2023 10:47
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

 

Мешканці Бахмутського району, які не евакуювалися й на теперішній час проживають у своїх громадах, продовжують отримувати пенсійні виплати.

Вчора голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян разом із Генеральним директором АТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським, директором Донецької дирекції АТ «Укрпошта» Вадимом Шестопаловим та начальником Званівської сільської військової адміністрації Олександром Білицьким і співробітниками прибули до Званівської громади для організації видачі мешканцям пенсій та соціальних виплат, гарантованих державою.

За особистого сприяння Сергія Кальяна і завдяки ефективній комунікації та злагодженій взаємодії районної та місцевої влади, керівництва АТ «Укрпошта» всі мешканці громади отримали соціальні виплати.

Висловлюємо глибоку вдячність співробітникам національного оператора поштового зв’язку «Укрпошта», які в умовах воєнного стану сумлінно виконують свої обов’язки і надають послуги мешканцям прифронтових населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора