A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

КАРТУ "ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ" В УКРАЇНІ ЗМІНИЛИ: ОБ'ЄКТИ РОЗДІЛИЛИ НА 3 КЛАСИ

Дата: 30.11.2022 09:25
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Основна категорія об'єктів — це точки, організовані місцевою владою та ДСНС, де є генератори й обладнання для підтримки тепла. За задумом, у таких пунктах має бути інтернет, але щодо цієї частини план виконали не до кінця.

Онлайн карту "Пунктів незламності" в Україні оновили та розбили на категорії. Про це написав у Telegram заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Тепер на карті відображатимуться три основні категорії "Пунктів незламності":

  • Об'єкти, організовані обласною владою та ДСНС. Вони мають генератор (для підзарядки гаджетів), тепло, інтернет, чай/каву й аптечки (позначені на карті жовтим значком);
  • "Пункти незламності" відповідального бізнесу, де є можливість безплатно зарядити гаджети (синій значок на карті);
  • Магазини, аптеки, АЗС і відділення банків, які працюватимуть у разі відключення електроенергії (не надають послуги заряджання гаджетів).

"Постійно інспектуватимемо "Пункти незламності" для контролю їх забезпечення. Важливо, щоб люди могли отримати все необхідне та розраховувати на допомогу в скрутні моменти", — підсумував Тимошенко.

 

"Пункти незламності" — де є інтернет?

Варто зазначити, що інтернет є не в усіх заявлених пунктах, які позначені жовтим значком. Після наведення на об'єкти в низці міст у графі "Старлінк" і "Оптоволоконне підключення до мережі інтернет" стоїть "ні".

 

Така ситуація спостерігається в деяких "Пунктах незламності" в Києві та Харкові. У Полтаві оптоволоконне підключення до інтернету є в більшості пунктів. У Львові, судячи з карти, найбільше представлені "Пункти незламності" відповідального бізнесу, де дають можливість зарядки гаджетів.

 

Повна карта "Пунктів незламності" в Україні доступна за посиланням

https://nezlamnist.gov.ua/uk

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора