A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА

Дата: 30.10.2022 08:07
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Шановні працівники автомобільного транспорту і  дорожнього господарства Бахмутського району! Ветерани галузі!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята –

Дня автомобіліста і дорожника!

 

Своєю самовідданою працею ви робите вагомий внесок у розвиток національної економіки та зміцнення нашої держави, забезпечуючи високоякісні перевезення та розширення автомобільних мереж країни, створюючи сприятливі умови для належного функціонування всіх галузей господарства.

 

Під час повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну ви стали до лав Збройних Сил України і тероборони, долучилися до волонтерської діяльності та допомагаєте місцевій владі, своїм землякам долати труднощі воєнного часу. 

 

Висловлюю щиру вдячність працівникам автомобільного транспорту і  дорожнього господарства району, які на фронті зі зброєю в руках,  на робочому місці у своїй громаді чи в евакуації сумлінно роблять свою справу, дають відсіч ворогу та наближають перемогу.

 

У день вашого професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку і достатку у ваших оселях. Зичу вам професійних успіхів і вагомих здобутків в ім’я перемоги України, її могутності та процвітання.

 

Разом до перемоги!

 

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації            Сергій КАЛЬЯН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора