A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За добу відновлено електропостачання 5 населених пунктів Донеччини, без світла поки що лишаються 108

Дата: 22.09.2022 12:15
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

 

За 21 вересня аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути електрику в оселі жителів 5 населених пунктів Донеччини. Відновлене електропостачання понад 10 тисяч домогосподарств у Бахмутському, Краматорському та Покровському районах. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути електрику в домівки жителів Донеччини та підтримати їх у цій важкій ситуації.

За добу фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання 5 населених пунктів у Бахмутському, Краматорському та Покровському районах Донецької області. Знову зі світлом 10 287 родин.

Учора, як і напередодні, найбільше відновлень вдалося виконати у Бахмутському районі, який є ареною для активних бойових дій, оскільки Бахмутський – один із основних напрямків наступу ворога. А частина населених пунктів району знаходиться зовсім поряд із лінією розмежування. Тут енергетики змогли відновити електропостачання 9 тисяч родин Бахмутської громади та понад 300 – у Торецькій громаді. Крім того знову з електрикою понад 900 родин Мар’їнської громади, де ремонтні роботи також вдається виконувати другий день поспіль. Фахівцям енергокомпанії вдалося також попрацювати у Костянтинівській громаді.

Бойові дії на Донеччині тривають. Найважчими напрямками лишаються Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський. Без світла поки що лишаються 108 населених пункти області.

За матеріалами  ДТЕК Донецькі електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора