A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На обласній нараді обговорили питання безпекової та гуманітарної ситуації, що склалася на території Донецької області

Дата: 16.09.2022 17:45
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

 

16 вересня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян і перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Роман Большаков узяли участь у нараді з керівництвом обласної військової адміністрації, військових адміністрацій та територіальних громад, що проходила під головуванням очільника Донецької ОВА Павла Кириленка.

 

На нараді обговорювалися питання безпекової та гуманітарної ситуації, що склалася на території Донецької області.

Павло Кириленко акцентував увагу присутніх на необхідності дотримання правил переміщення спеціальної техніки, а також заборони на ввіз і реалізацію алкоголю. Контроль за цим проводиться постійно й жодних послаблень не буде.

Окремо зупинилися на питаннях стосовно проведення стабілізаційних заходів у звільнених населених пунктах області, а також проблемах, пов'язаних із підготовкою та проходженням опалювального сезону. 

 

Очільник Донецької ОВА вкотре наголосив на необхідності активізації процесу евакуації населення,  оскільки безпекова ситуація в області залишається вкрай напруженою: «Ворог обирає місця скупчення людей,   великі будівлі й застосовує по ним реактивну артилерію та ракети. Руйнування, нанесені росіянами інфраструктурі нашої області, величезні. Та найстрашніше те, що щодня російські окупанти вбивають та калічать цивільних. Тому очільникам громад потрібно активніше й доступніше пояснювати людям необхідність виїзду у більш безпечні місця України".

 

Павло Кириленко підкреслив, що Донеччина залишається однією з тих областей, де точаться запеклі бойові дії, тому наш обов'язок – забезпечити військовим усю необхідну допомогу з оборони області та зберегти життя і здоров'я людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора