A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем авіації України

Дата: 27.08.2022 09:55
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

 

Сьогодні, в  останню суботу серпня, в Україні відзначається День авіації.

 

Шановні військові та цивільні авіатори,

працівники авіаційної промисловості та транспорту України!

Вітаю вас з професійним святом – Днем авіації України!

 

Дякую кожному з вас за фахову майстерність, високий професіоналізм і мужність, за те, що у війні з російським агресором ви одні з найперших підставили своє плече і завжди були там, де найважче, де найбільш небезпечно.

Ви надзвичайно сміливі, талановиті та віддані обраній справі. Наполегливою працею, новаторством і творчим пошуком ви підвищуєте  боєздатність Збройних Сил України.

Ви примножуєте славні традиції українських авіаторів, й Україні є чим пишатися – від перших аеропланів киянина Ігоря Сікорського до потужних і  суперсучасних «Руслана» та «Мрії». Весь світ літає на наших літаках «Ан», які можуть приземлятися на необладнані аеродроми з короткими злітно-посадочними смугами. Завдяки таланту наших авіаконструкторів Україна увійшла до елітного клубу країн, які здатні своїми виробничими силами і власними науковими розробками випускати найсучасніші літальні апарати.

Впевнений, що завдяки вам українська авіація займатиме провідні місця у світі. Ви завжди будете йти в авангарді прогресу та економічної розбудови України.

З нагоди професійного свята всім підкорювачам «п'ятого океану» бажаю міцного здоров'я, миру, родинного щастя, досягнення нових професійних висот, успішних польотів і м’яких  посадок.

Хай якнайшвидше настане той день, коли небо над усією Україною буде мирним і ніхто не зазіхатиме на наші земні і повітряні кордони.

Наша віра в перемогу непохитна! Разом переможемо!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                 Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора