A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем Європи

Дата: 21.05.2022 09:23
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району!

Вітаю вас з Днем Європи!

 

Починаючи з 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, встановлений Указом Президента України від 19.04.2003         № 339/2003.

Цей день символізує співпрацю між державами, які мають спільні цінності та інтереси, відображає їх прагнення до мирного співіснування, утвердження демократичних принципів.

Своєю історією, багатовіковою боротьбою за волю та незалежність наш народ здобув право жити в європейському домі. Для України європейський вимір є потужним стимулом для модернізації та динамічного розвитку національної економіки, руху до європейських стандартів в усіх сферах життя.

Цього року День Європи в Україні особливий: в умовах війни Український народ героїчно відстоює від рашистської навали людські життя, свободу і незалежність Української держави, захищає демократію та спільні цінності прогресивної Європи.

Дорогі земляки! Щиро бажаю вам довгих років життя в мирі, добрі та злагоді,  родинного щастя та добробуту. Зичу вам невичерпних сил і наснаги на добрі справи, трудові звершення та героїчні вчинки задля перемоги над ворогом.

Усі разом працюємо на благо України та наближаємо Перемогу!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації            Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора