A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 17.01.2022 14:26
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

17 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов  провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На нараді були розглянуті результати роботи за основними напрямками діяльності управлінь і відділів райдержадміністрації за минулий тиждень: надання соціальних послуг населенню, захист прав й інтересів дітей, питання сфери охорони здоров’я, в тому числі мова велася про епідситуацію в районі щодо захворюваності на COVID-19 і вакцинацію населення, та інші. 

На кожній нараді керівник району наголошує на активізації співпраці структурних підрозділів райдержадміністрації з територіальними громадами з питань соціально-економічного розвитку територій, якими ми спільно опікуємось. Цього разу обговорювалися питання взаємодії з громадами з питань цивільного захисту і територіальної оборони, соціального обслуговування мешканців громад, архівної справи, надання методичної та практичної допомоги уповноваженим особам місцевих рад територіальних громад.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу начальників управлінь і відділів на своєчасній підготовці звітів про виконання делегованих повноважень за 2021 рік.

З  01 грудня 2021 року діють нова форма електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і новий Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджені  наказом НАЗК від 23.07.2021 № 449/21.

З урахуванням вищезазначеного відділу правового забезпечення діяльності райдержадміністрації доручено підготувати та провести для працівників апарату і структурних підрозділів Бахмутської РДА навчання щодо роз’яснень НАЗК до кампанії декларування 2022 року.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора