A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За вихідні ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання 98 населених пунктів, знеструмлених через негоду

Дата: 27.12.2021 10:21
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

За святкові вихідні ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло мешканцям 98 населених пунктів, знеструмлених внаслідок штормового вітру з дощем та снігом. Відновив роботу 94 ліній електропередач, 984 трансформаторних підстанцій.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості. Ми щодня працюємо над тим, щоб зробити електропостачання надійнішим, а сервіс зручним та орієнтованим на потреби клієнта, – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. – Наші аварійні бригади та диспетчери працюють 24/7, аварійно-відновлювальні роботи ми проводимо цілодобово. За святкові вихідні ми повернули світло для 71 тисячі домогосподарств. Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладнювалося сильним вітром із дощем та снігом».

Погода продовжує залишатися нестабільною. І бригади ДТЕК Донецькі електромережі продовжують працювати у посиленому режимі, щоб попередити пов'язані з негодою відключення, ліквідувати можливі аварії та забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

ДТЕК Донецькі електромережі просить мешканців області бути обережними, не наближатися до оголених дротів та обірваних ліній. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це у кол-центр компанії (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Фейсбук.

Інформацію про відключення можна перевірити за допомогою чат-боту «ДТЕК Донецькі електромережі» в Viber або Telegram, а також на сайті компанії в розділі «Планові і аварійні відключення». Якщо Ваша адреса там є — енергетики знають про відключення. Якщо ви не знайшли свою адресу — залиште повідомлення на сайті компанії в цьому ж розділі, або телефонуйте до кол-центру (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або пишіть в особисті повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Фейсбук.

Коротка відеоінструкція «Як знайти свою адресу в списку аварійних / планових відключень на сайті компанії» - тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора