A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Краматорську розпочав роботу Міжрегіональний екологічний форум «Поводження з відходами. Виклики і рішення»

Дата: 01.12.2021 16:39
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

Сьогодні голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов узяв участь у роботі Міжрегіонального екологічного форуму «Поводження з відходами. Виклики і рішення», який  розпочав роботу у Краматорську. Метою Форуму є ознайомлення з кращими практиками у сфері поводження з відходами у громадах Донецької та Луганської областей, обмін досвідом щодо сучасних підходів до подолання критичної ситуації у сфері переробки відходів.

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко наголосив,  що вирішення питань комплексного використання ресурсів, сортування, утилізації та переробки сміття є дуже актуальним у всьому світі, особливо в таких промислових регіонах, яким є Донеччина.

У Донецькій області комплексна робота за цим напрямком ведеться упродовж майже двадцяти років, але задля досягнення більш вагомих досягнень у цій сфері необхідна консолідація спільних зусиль влади, громадськості, населення.

За підсумками роботи Форуму планується розробити спільну стратегію дій всіх рівнів влади та інститутів громадянського суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора