A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання фінансування структурних підрозділів

Дата: 24.02.2021 13:27
Кількість переглядів: 553

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду з керівниками структурних підрозділів  районної держадміністрації стосовно фінансування відділів  та управлінь в умовах майбутньої реорганізації.

Керівники структурних підрозділі надали інформацію по фахівцям в розрізі невикористаних  відпусток, планів стосовно подальшого працевлаштування та відзвітували  про стан справ  по оплаті комунальних послуг. Тетяна Єрохіна наголосила на дотриманні фінансової дисципліни, зупинилась на необхідності прискорення роботи в частині оформлення договорів оренди приміщень, страхування рухомого та нерухомого майна.

Наразі фінансове управління районної держадміністрації проводить роботу по розрахункам можливих потреб відділів , які будуть ліквідовані після затвердження нової структури  Бахмутської районної державної адміністрації.

Керівник району акцентувала, що необхідно вжити всіх заходів стосовно раціонального використання коштів для якісної роботи районної держадміністрації  у подальшому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора