A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вшанували пам'ять учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 16.02.2021 16:58
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

У Бахмутському районі на базі молодіжних центрів «Імпульс» м. Світлодарськ, «Вітер змін» смт. Миронівський та закладах культури і бібліотеках відбулися заходи із вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав.

Концертні номери художньої самодіяльності на відповідну тематику та години спілкування з молоддю, все це дозволило ветеранам, які були свідками тих подій, розповісти про свої подвиги та подвиги своїх бойових побратимів.

Для молоді та дорослих у молодіжних центрах також було організовано перегляд художнього фільму «Шураві». У бібліотечних закладах були  підготовлені книжкові тематичні виставки художніх та документальних творів, віршів про учасників цих подій, спогади та фотографії земляків- учасників бойових дій, що загинули на афганській війні.

Незважаючи на те, що минуло понад тридцять років з часу виведення військ з Афганістану, але до цього часу не зажили душевні рани у тих, хто втратив у цій війні рідних. Ми повинні пам’ятати про страшні уроки історії та загиблих, які виконували свій військовий обов’язок на території інших держав.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора