A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська райдержадміністрація прийняла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії

Дата: 12.01.2021 16:41
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

12 січня 2021 року о 15.30 Бахмутська райдержадміністрація прийняла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії  (далі – Комісії) при Донецькій облдержадміністрації, яке проходило в онлайн-режимі. На засіданні Комісії було розглянуто наступні питання:

  1. Епізоотична ситуація з високопатогенного грипу птиці в Європі та реєстрація захворювання в Україні, заходи з недопущення поширення збудника грипу птиці на території Донецької області.
  2. Організація моніторингових заходів серед суб’єктів господарювання у сфері поводження з побутовими відходами та заходів з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, з огляду на загрозу розповсюдження грипу птиці. Проведення облікових заходів у приватних домогосподарствах і ситуативних моніторингів з грипу птиці у мисливських угіддях області.
  3. Про підтримання незнижуваних обсягів резервів для забезпечення реагування на спалахи особливо небезпечних, в тому числі спільних для людей і тварин, інфекційних захворювань.

Райдержадміністрацією до виконання зазначених заходів передбачено в місцевому матеріальному резерві відповідні матеріальні цінності для ліквідації спалахів особливо небезпечних, в тому числі спільних для людей і тварин, інфекційних захворювань на території Бахмутського району. Також на Бахмутській районній Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії  зазначені питання будуть додатково розглянуті сумісно з відповідними службами та установами для забезпечення епідеміологічного благополуччя населення Бахмутського району та недопущення поширення збудника грипу птиці на відповідних територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора