A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ щодо зміни постачальника природного газу

Дата: 04.01.2021 14:48
Кількість переглядів: 923

Фото без опису

У зв’язку з відкриттям ринку природного газу для побутових споживачів кожен споживач природного газу має можливість самостійно обирати постачальника газу.

З метою забезпечення своєчасного та правильного розрахунку пільг та житлових субсидій одержувачі зазначених виплат повинні надавати інформацію органам соціального захисту населення про зміну всіх обставин, що впливають на призначення пільг та житлових субсидій, зокрема про зміну надавачів житлово-комунальних послуг.

Інформацію необхідно надавати на електронну пошту управління 25946273@mail.gov.ua, або листом за адресою: вул. Миру, 69 м. Бахмут, Донецька область індекс 84500, або до уповноважених осіб сільських, селищних та міських рад та рад об’єднаних територіальних громад.

Наразі Мінсоцполітики опрацьовується механізм інформаційного обміну між постачальником послуг та органами соціального захисту, що дасть можливість без звернення одержувачів отримати інформацію про зміну постачальника послуг.

Нарахування пільг та житлових субсидій відбувається за цінами та тарифами тих надавачів комунальних послуг, які є актуальними на момент проведення розрахунків.

Отже зміна виконавця комунальної послуги може відбуватися не лише індивідуально за заявою одержувачів, а й комплексно на підставі списків, наданих таким постачальником.

При виникненні питань щодо нарахування пільг та житлових субсидій мешканцям Бахмутського району можливо отримати консультацію за телефоном (0627)44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора