A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Райдержадміністрація і депутатський корпус Бахмутського району почали співпрацю

Дата: 23.11.2020 15:46
Кількість переглядів: 854

В Бахмутській райдержадміністрації відбулася спільна нарада керівництва та представників виконавчого органу державної влади з колегами Бахмутської районної ради 8 скликання.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна розпочала робочу зустріч з інформації про наявний стан справ в питаннях передачі об’єктів спільної комунальної власності до власності ОТГ. На сьогодні вже можливо розпочинати процедуру по передачі двох об’єктів: Районного будинку культури до Бахмутської ОТГ та КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування». Перші кроки були зроблені радами в 2019 та 2020 роках ( прийняті рішення – клопотання). Також керівник озвучила пропозиції районної державної адміністрації стосовно інших організацій, які повинні бути передані до об’єднаних територіальних громад.

 Зі свого боку голова Бахмутської районної ради 8 скликання Світлана Кіщенко повідомила, що в найближчий час будуть утворені комісії і затверджені на засіданні сесії ради, це дозволить розпочинати повноцінну роботу з дотриманням вимог чинного законодавства. По окремим об’єктам спільної власності вже надані доручення підготувати проекти рішень.

Учасники наради обмінялися думками та вистроїли алгоритм спільних дій для початку процесу передачі. Нагадуємо, що за чинним законодавством районна рада буде передавати міським радам об’єкти спільної власності територіальних громад, які знаходяться на їх території і задовольняють колективні потреби виключно цих територіальних громад. Окремо будуть вивчатися питання подальшої роботи соціальних установ, які на сьогодні надають послуги мешканцям Часовоярської ОТГ та міста Світлодарськ, смт Миронівський, Луганське та Новолуганське.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора