A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА підписали меморандум про співпрацю

Дата: 30.09.2020 09:50
Кількість переглядів: 653

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація продовжує співробітництво з БО «БФ «АДРА» в реалізації проектів, направлених на покращення якості життя мешканців населених пунктів, які розташовані на лінії зіткнення.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зі свого боку підписала Меморандум про співпрацю з БО «БФ «АДРА» у галузі покращення водопостачання та якості води.

В селищі Луганське планується встановити систему водо очистки, вартість установки становить 10 тисяч доларів. Це дозволить покращить якість питної води.

Під час зустрічі Тетяна Єрохіна, заступник голови Володимир Кувикін та начальник відділу водо забезпечення організації Ігор Гома обговорили план дій. КП «Луганське» розпочинає ремонтні роботи, паралельно буде встановлюватися система.

Керівник районної державної адміністрації Тетяна Єрохіна подякувала представнику організації АДРА за порозуміння в вирішенні багатьох проблем і своєчасне реагування. Також зупинилися на майбутніх проектах , які можуть бути реалізовані в 2021 році.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора