A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська РДА продовжує співробітництво з організацією АДРА по покращенню якості води

Дата: 22.09.2020 09:59
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

Голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками організації АДРА Україна. Представники неурядової організації попросили сприяння у вирішенні питання по реалізації проекту в селищі Луганське, а саме прискорення робіт по ремонту приміщення для встановлення системи очистки води.

Фахівці організації АДРА Україна зупинились на особливостях реалізації Проекту, зробили акцент на термінах виконання. Наразі постачальник вже готовий до початку монтажних робіт, які повинні будуть виконані за 30 днів. Вартість такої установки складає майже 10 тисяч доларів, а якість води буде відповідати світовим стандартам.

Зі свого боку Тетяна Єрохіна повідомила, що селищна рада розпочинає тендерні процедури по ремонту колишньої будівлі будинку культури за рахунок коштів районного бюджету та приступить до ремонту кімнати для встановлення системи водо очистки. Спільно з секретарем селищної ради буде вирішене питання ремонтних робіт за допомогою КП «Луганське».

Тетяна Іванівна зазначила, що в населених пунктах на лінії розмежування проблема доступу до води стоїть особливо гостро, тому з метою налагодження там водопостачання місцевим радам необхідно брати участь у таких проектах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора