A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян у селі Іванівське

Дата: 07.02.2019 16:40
Кількість переглядів: 774

Щотижня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков здійснює робочі поїздки по району, відвідує населені пункти, вивчає ситуацію, що склалася в тій чи іншій громаді.

7 лютого Дмитро Олександрович з робочим візитом побував у селі Іванівське, разом з в.о. Іванівського сільського голови Оленою Данько оглянув дитячий садок «Зіронька» та Іванівський сільський Будинок культури, де за кошти місцевого бюджету проводяться роботи зі встановлення електроопалення.

Під час зустрічі керівника району з місцевими мешканцями в центрі обговорення постало питання подальшої роботи клінічної лабораторії на базі Іванівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Жителі скаржились і на стан місцевих доріг, звернули увагу на необхідність облаштування автобусних зупинок лавочками для зручності людей. В свою чергу Олена Данько запевнила, що в бюджеті сільської ради достатньо коштів, щоб у поточному році відремонтувати дороги на території ради.

До Дмитра Олександровича мешканці звертались і з особистих питань. Всі звернення будуть розглянуті із залученням фахівців; окремі питання керівник району взяв на особистий контроль.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора