A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Команда Бахмутського району взяла участь в ІІІ (обласному) етапі Спартакіади серед допризовної молоді

Дата: 24.04.2019 16:18
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

22   та 23 квітня 2019 року в місті  Добропілля пройшов ІІІ (обласний) етап  Спартакіади серед допризовної молоді.

На даному  етапі здійснюється відбір  команди, яка  буде  брати  участь у Всеукраїнській Спартакіаді серед допризовної молоді. Також даний захід спрямований на національно-патріотичне виховання молоді,  популяризацію військово-спортивних видів багатоборства, та є однієї з форм підготовки молоді до служби в армії, визначає стан фізичної підготовленості допризовної молоді до служби в Збройних Силах України.

Наші  юні  спортсмени у складі  команди змагались відповідно до програми змагань:        стрільба з пневматичної гвинтівки, біг на 100 м., біг на 1500 м, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність.

За підсумками  змагань, з 21 команди Донецької  області,  Бахмутський район представляла Часовоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17, яка перемогла в ІІ (районному) етапі Спартакіади серед допризовної молоді у жовтні 2018 року, вперше взяв  участь в обласних змаганнях та ввійшла в десятку найкращих команд-учасників.

Особливо приємно, що в нашій команді є певні досягнення та медалі, так наші учасники посіли призові місця:

Білокопитов Данило - І місце, підтягування на перекладені 30 разів та І місце,  стрільба з пневматичної зброї з результатом 34;  ІІ місце з результатом 2370 очок за сумою багатоборства.

Резніченко Дмитро -  І місце,  біг на 100 м із результатом 11,25 с.

Таким чином, команда Бахмутського  району вдало виступила та гідно представила район, виказав сильний  дух , прагнення до перемоги, гарну спортивну підготовку.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора