A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Юрій Коноп провів засідання комісії для визначення розміру збитків власникам землі та користувачам на території Бахмутського району

Дата: 30.05.2019 16:16
Кількість переглядів: 729

Фото без опису

 

30 травня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп провів засідання комісії для визначення розміру збитків власникам землі та користувачам на території Бахмутського району.

На підставі звернення ДП «РУТЕКС КЕРАМ» ТОВ «РУТЕКС КЕРАМ» члени комісії розглянули питання визначення та узгодження розміру збитків, які будуть заподіяні Опитненській сільській раді у зв’язку з вилученням земельної ділянки площею 1,4984 га полезахисних лісосмуг із земель сільськогосподарського призначення державної власності, що перебувають в оренді ТОВ «РУТЕКС КЕРАМ» на підставі договору оренди земельних ділянок від 30 листопада 2004 року.

Запрошені на засідання представники ДП «Слов’янське лісове господарство» пояснили розрахунок збитків полезахисної лісосмуги ДП «РУТЕКС КЕРАМ» ТОВ «РУТЕКС КЕРАМ» на території Опитненської сільської ради та надали на розгляд комісії технологічні карти.

За результатами роботи комісії прийнято рішення про виїзд членів комісії спільно з представником ДП «Слов’янське лісове господарство» для огляду земельної ділянки,  підрахунку дерев і  деталізації породного складу полезахисної лісосмуги.

Наступне засідання комісії для визначення розміру збитків власникам землі та користувачам на території Бахмутського району відбудеться у червні, після проведення вищезазначеного заходу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора