A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Перлина Донеччини» Донецької області прийняв на оздоровлення та відпочинок дітей Бахмутського району.

Дата: 26.08.2020 12:42
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Кожен з батьків прагне аби його дитина під час літнього відпочинку набралася сил, здоров’я, нових позитивних вражень та незабутніх емоцій.

Бахмутська райдержадміністрація та Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації не стоїть осторонь вирішення питання щодо оздоровлення та активного відпочинку дітей. За період  карантину здійснено чимало заходів із розповсюдження даних та інформування батьків дітей, які потребують особливої соціальної  уваги та підтримки, про можливості проведення відпочинку та оздоровлення дітей,. Результатом цієї спільної роботи  стала поїдка 13 дітей Бахмутського району (в тому числі Сіверська ОТГ- 1 дитина та Соледарська ОТГ- 1 дитина) на відпочинок до КП «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини»  (м. Святогірськ). Діти Бахмутчини матимуть можливість отримати повноцінний відпочинок на передодні навчального року. Оздоровчо - відпочинкова зміна триватиме 21 день з 26.08.2020 по 15.09.2020 року.

Бажаємо дітям приємних вражень від гарного відпочинку!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора