A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі усунені недоліки з протипожежної безпеки

Дата: 04.06.2020 15:25
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Питання щодо стану протипожежної безпеки в закладах освіти району знаходиться на особистому контролі керівництва області і району.

Пожежна безпека в закладах забезпечується шляхом проведення організаційних і практичних заходів та використання технічних засобів, спрямованих на запобігання пожежам, забезпечення безпеки учасників освітнього процесу, зниження можливих майнових втрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для успішного гасіння пожеж.

Аналіз цієї роботи показує, що незважаючи на заходи, які вживаються відділом освіти, навчальними закладами, протипожежний захист багатьох закладів освіти залишається на незадовільному рівні й потребує значного покращання. 

Розуміння того, що пожежну безпеку в закладах освіти забезпечують не документація, правила та інструкції, а люди,  спонукало до дій. Із районного бюджету профінансовано заходи на забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти у сумі 982,14 тис.грн. В Миронівських школах проведено комплекс робіт щодо ремонту та ревізії освітлювальних розподільчих коробок, оснащення сходових кліток і запасних виходів аварійним освітленням. Придбано 8 вогнегасників, 80 кронштейнів для вогнегасників, 7 пожежних рукавів, 15 гайок цапкових на пожежні крани, 30 килимків гумових діелектричних, 8 протипожежних дверей та 3 люків, 4 металевих дверей з пристроєм для само зачинення, 85 протигазів. На черзі проведення робіт з монтажу системи протипожежного захисту та обробки горища вогнезахисною речовиною в Миронівській ЗОШ №1. На сьогодні до Донецької ОДА направлено листа з проханням розглянути можливість виділення коштів з обласного бюджету у сумі 896,06 тис. грн. на монтаж системи протипожежного захисту та обробку горища вогнезахисною речовиною в Миронівській ЗОШ №2.

У 2019 році на виконання заходів з протипожежної безпеки було витрачено 1 млн 170 315 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора