A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Підсумки дистанційного навчання в умовах проведення карантинних заходів

Дата: 05.05.2020 09:11
Кількість переглядів: 4432

Фото без опису

В умовах проведення карантинних заходів, для  учнів  закладів  освіти Бахмутського району з 12.03.2020 року та по теперішній час організовано дистанційне  навчання. Адміністрацією закладів освіти, вихователями, вчителями, практичними психологами та соціальними педагогами, керівниками гуртків була проведена колосальна робота щодо наповнення якісним контентом змісту дистанційної освіти.

Підводячи підсумки, можна сказати, що для організації навчання учнів педагогами використано всі можливості і варіанти. Дистанційне навчання учнів здійснювалось  на он-лайн платформах Classdojo, «Google Classroom»,  де створені віртуальні класи, в яких педагоги розміщують публікації (домашнє завдання) та  мають  можливість  оцінити виконану роботу кожного учня. Платформа має свої переваги, так  як батьки також мають можливість переглянути оцінки та проконтролювати виконання завдань. При підготовці уроків, вчителі використовували різноманітні ресурси:

Класні керівники та вчителі-предметники проводили консультування по телефону або ж он-лайн за допомогою соціальних мереж та спеціально створених груп. Отже, злагоджена робота відділу освіти, педагогічних колективів, наполегливість та старанність учнів, контроль та відповідальність з боку батьків - все це забезпечило належне засвоєння учнями навчального матеріалу та буде сприяти успішному завершенню навчального року.

Бажаємо всім здоров’я, терпіння та успішного завершення навчального року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора