A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Всі лікарні Бахмутського району забезпечені тестами

Дата: 03.04.2020 13:02
Кількість переглядів: 1169

Фото без опису

01.04.2020р. КНП «ЦПМСД  Бахмутської  районної ради» були придбані тести на виявлення антитіл до коронавірусу SARS-CoV-2 – це імунохроматографічний аналіз для швидкого, якісного виявлення тяжкого гострого респіраторного синдрому коронавірусу 2 (SARS-CoV-2 ) IgG/IgM в зразках цільної крові, сироватки або плазми крові людини. Тест повинен використовуватися в якості допоміжного засобу при діагностиці захворювання на коронавірусну інфекцію (COVID-19), що викликається вірусом SARS-CoV-2 . Тест дає попередні результати аналізу.

Лікарні  закладів медичної допомоги вторинного рівня, а в районі це  КНП «Часовоярська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» також отримали тести. Крім того,  до лікарні Світлодарська благодійно були передані ще тести у кількості 40 штук.

Продовжується робота по передачі з матеріального резерву засобів захисту для медичних установ. З боку Бахмутської РДА ведуться перемовини по отриманню додаткових масок, гумових рукавичок та інших засобів індивідуального захисту не тільки для медиків, а й для вразливих категорій населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора