A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії відділу освіту райдержадміністрації підвели підсумки роботи освітян району за 2019 рік

Дата: 31.01.2020 14:36
Кількість переглядів: 1736

31 січня відбулось розширене засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації, у якому взяла участь голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

На початку засідання керівник району зазначила, що в 2019 році райдержадміністрацією та відділом освіти проведена велика робота з укріплення матеріально-технічної бази навчальних закладів.Тетяна Єрохіна підкреслила, що й надалі райдержадміністрація за підтримки облдержадміністрації, міжнародних благодійних організацій, підприємств району докладатиме зусиль щодо  забезпечення сприятливих умов для навчання дітей в світлі Концепції Нової української школи. У кожній школі незалежно від того, розташована вона в місті чи сільській місцевості, необхідно створити належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу.

Під час зустрічі з освітянами Тетяна Єрохіна висловила велику подяку начальнику відділу освіти Віктору Греку за особистий внесок у розвиток освітньої сфери Бахмутського району. Завдяки високому професіоналізму Віктора Васильовича, його організаторському таланту, відповідальному ставленню до справи освітянська спільнота Бахмутчини за результатами роботи під його керівництвом має високі показники і гідно представляє район на обласному рівні.

Керівник зазначила, що Віктор Грек доклав багато зусиль задля покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів району, спрямувавши роботу відділу освіти, керівництва шкіл на реалізацію заходів і проєктів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району, ефективне та своєчасне освоєння виділених коштів усіх рівнів, на співпрацю з міжнародними гуманітарними організаціями задля покращення умов навчання дітей в школах на лінії зіткнення. Під його керівництвом освітянами району проведена величезна робота, пов’язана з реформуванням освітньої сфери, впровадженням в життя Концепції Нової української школи.

З щирими словами вдячності за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію та вагомий особистий внесок у розвиток освіти району Тетяна Єрохіна вручила Віктору Греку Почесну Грамоту  Бахмутської райдержадміністрації.

На  колегії  освітяни району привітали переможців районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020 »:

-  у номінації «Образотворче мистецтво» – Івлєву Оксану Миколаївну, вчителя Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17;

- у  номінації «Початкова освіта» – Коцур Наталію Олександрівну,  вчителя Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17;

 - у  номінації «Зарубіжна література» – Раскову Галину Василівну, вчителя Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17;

- у номінації «Історія» – Торотухіну Алісу Олегівну, вчителя Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17;

 -  у номінації «Хімія»  – Яценко Євгенію Миколаївну, вчителя Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17.

 Грамотою  відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації відзначено Гречишкіну Світлану Костянтинівну, директора Часовоярської ЗОШ №17,  за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти району. За результатами 2019 року грамотами та подяками нагороджено педагогів освітніх закладів району .

Колегія відділу освіти проходила плідно, в інтерактивній формі. Кожний учасник брав активну участь у підведенні підсумків роботи освітян за 2019 рік. Присутні були ознайомлені з результатами роботи  освітніх закладів за минулий рік. На завершення члени колегії прийняли рішення, що в подальшому сприятимуть покращенню роботи навчальних закладів району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора