A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район з робочим візитом відвідав заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін

Дата: 30.01.2020 15:30
Кількість переглядів: 870

30 січня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін разом з головою Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною побували в населених пунктах району, що розташовані на лінії зіткнення. Мета поїздки – ознайомлення зі станом будівель (житлових будинків), які зазнали пошкоджень і руйнації внаслідок проведення бойових дій.

У 2020 році планується відновити покрівлі та стіни пошкоджених житлових будинків у рамках реалізації обласної програми (силами ДСНС та за рахунок регіонального матеріального резерву).

Заступник голови особисто поспілкувався з мешканцями с. Травневе та сел. Гладосове, розповів про варіанти відновлення покрівель, а також вислухав всі проблемні питання. Одним з головним залишається відсутність електропостачання. 

На теперішній час у районі  більше 150 житлових будинків потребують ремонту покрівлі, з них 104 мають безпечний доступ задля проведення відновлювальних робіт, інші розташовані в зоні ризику.

Вадим Філашкін зустрівся з керівництвом місцевих рад, мешканцями, і під час спілкування дізнався про найбільш актуальні проблеми, що турбують населення на лінії зіткнення.  Узагальнена інформація за підсумками робочої поїздки по району в подальшому буде врахована під час планування та проведення заходів з відновлення пошкодженого житла та вирішення інших нагальних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора