A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Збереження життя та здоров’я дітей найважливіша задача педагогів

Дата: 28.01.2020 15:24
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

27.01.2020 року в Луганській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося відпрацювання дій під час проведення заходів з цивільного захисту

В заході взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Костюніна Ю.О., офіцер групи з координації протимінної діяльності Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу ООС м. Краматорська Родченко Л.М., представники департаменту освіти і науки Донецької ОДА та відділу освіти  Бахмутської райдержадміністрації.

Для учнів 6-8 класів було проведено відпрацювання дій у наслідок артобстрілу, під час якого діти вдосконалили свої знання щодо дій в  небезпечної ситуації. Учні 3-4 класів  показали свою обізнаність з питань мінної безпеки під час бесіди з класними керівниками та військовими ООС.

Представницями козацького рою «Лугань» для учнів школи  було проведено теоретично-практичний майстер-клас із надання першої домедичної допомоги.

В рамках профорієнтаційної роботи з оволодіння військовими професіями, збірна козацьких роїв «Котигорошко» та «Лугань» продемонстрували подолання військово-спортивної смуги перешкод з елементами стрільби у трьох позиціях «лежачи – з коліна – стоячи». 

Яскравим та колоритним завершенням заходу стала «Ватра», творче представлення рою «Лугань», неодноразового переможця районних та обласних етапів Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»).

На згадку гості школи отримали подарунки з елементами національної символіки, в свою чергу Костюніна Ю.О. та Родченко Л.М. відмітили належний рівень організації роботи з цивільного захисту  та національно – патріотичного виховання в школі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора