A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діти Бахмутського району направились на відпочинок до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські Мрії» Івано-Франківської області

Дата: 11.01.2020 11:32
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється пильна увага організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. За цим напрямком райдержадміністрація співпрацює з Донецькою облдержадміністрацією та іншими областями.

У грудні 2019 року Івано-Франківська облдержадміністрація запросила на оздоровлення та відпочинок до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські Мрії» 70 дітей віком від 7 до 16 років, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

З метою належної організації відпочинку дітей в ДЗОВ «Карпатські мрії» спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації була проведена широка інформаційно-роз'яснювальна робота серед населення та сформована група дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки; серед них - діти з населених пунктів на лінії зіткнення. Безкоштовний відпочинок для дітей організований завдяки меморандуму про співпрацю між Донецькою, Луганською, Львівською та Івано-Франківською облдержадміністраціями, який керівники областей підписали у грудні 2019 року в рамках програми «Змінимо країну разом».

9 січня 15 дітей Бахмутського району на запрошення Івано-Франківської облдержадміністрації відправились на відпочинок до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські Мрії». Зміна триватиме з 10 по 30 січня 2020 року.

Під час перебування у дитячому закладі діти матимуть можливість продовжити навчання, змістовно та цікаво провести своє дозвілля. Для них проводитимуться різноманітні спортивні змагання, конкурси, екскурсії. Діти подивляться святкову виставу на Старий Новий рік «Вечір ворожінь», різдвяний вертеп «Щедрий вечір, добрий вечір!». Також вони відвідують м. Яремче, найбільший в Україні гірськолижний курорт Буковель.

Бажаємо нашим дітям гарного відпочинку, яскравих вражень і нових друзів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора