A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації для держслужбовців проведено семінар-навчання «Нове в електронному декларуванні»

Дата: 09.01.2020 16:53
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

9 січня під керівництвом голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної для керівників структурних підрозділів і фахівців апарату райдержадміністрації проведено семінар-навчання «Нове в електронному декларуванні».

Головний спеціаліст-юрисконсульт відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Любов Медведчук ознайомила учасників семінару зі змінами, що були внесені до Закону України «Про запобігання корупції», зокрема – стосовно електронного декларування.

Присутні також переглянули відеоінструкцію Національного агентства з питань запобігання корупції, в якій звертається увага на нові важливі аспекти кампанії декларування в 2020 році.

Головний спеціаліст загального відділу райдержадміністрації Сергій Кірсанов поінформував держслужбовців про чинність електронного кваліфікованого підпису та можливість повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом.

На завершення семінару Тетяна Єрохіна зазначила, що фахівці відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами, загального відділу райдержадміністрації завжди готові надати колегам консультативну або  практичну допомогу, тому працівники райдержадміністрації можуть до них звертатися з питань електронного декларування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора