A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Двом дітям-сиротам з Бахмутського району вручені ключі від квартир

Дата: 21.12.2019 10:42
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

20 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь в урочистій церемонії вручення ключів від квартир дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, що проходила в         м. Краматорськ.

Програма придбання житла для дітей вищезначених категорій та осіб із їх числа на умовах співфінансування 50/50 за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету та місцевих бюджетів діє в області з 2017 року, і Бахмутський район щороку залучається до участі в Програмі, оскільки забезпечення житлом є одним із пріоритетних завдань в системі соціального захисту дітей.

Цього разу голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко ключі від квартир вручив двом мешканцям Бахмутського району, для яких завдяки співпраці облдержадміністрації, райдержадміністрації, Іванівської та Покровської сільських рад (нині це Іванівський та Покровський старостинські округи Бахмутської міської ОТГ) були придбані однокімнатні квартири в м. Бахмут і сел. Опитне.

Тетяна Єрохіна привітала молодих людей з визначною подією, адже власне житло, набута професія – це добрий старт в самостійне доросле життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора