A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Завдяки співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста відремонтовані приміщення Луганської амбулаторії

Дата: 19.11.2019 14:47
Кількість переглядів: 656

Під час відвідування Луганської селищної ради у серпні поточного року в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна оглянула приміщення амбулаторії. За підсумками робочого візиту керівник району зазначила, що амбулаторія має все необхідне обладнання та меблі, але потрібно привести в належний стан її приміщення та створити належні умови для прийому пацієнтів і роботи медичного персоналу.

Тетяна Іванівна разом з головним лікарем КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» Андрієм Петриченком звернулись з приводу вирішення цього питання до Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Завдяки  сприянню та фінансовій підтримці Комітету в  амбулаторії проведені ремонтні роботи з зовнішнього утеплення будівлі, відремонтовані внутрішні приміщення та встановлені сучасні інфрачервоні обігрівачі на стелях.

Питання проведення ремонту в Луганській амбулаторії перебуває на постійному контролі в Бахмутській райдержадміністрації. У наступному році планується продовжити роботи з ремонту фасаду і зовнішнього утеплення будівлі.  

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора