A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Глибока повага і щира вдячність ветеранам праці Бахмутського району!

Дата: 12.11.2019 16:25
Кількість переглядів: 1626

Фото без опису

12 листопада відбулась традиційна зустріч керівництва району з ветеранами праці, колишніми керівниками підприємств, які впродовж десятиліть розвивали та зміцнювали агропромисловий комплекс, розбудовували інфраструктуру Бахмутського району.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловила цим людям глибоку вдячність за їх високий професіоналізм, довгі роки наполегливої праці на благо людей, заради розвитку та процвітання Бахмутського краю.

Серед запрошених на зустріч було чимало керівників сільгосппідприємств, тих, чиє життя пов’язане з працею на землі. Тетяна Єрохіна привітала їх з Днем працівників сільського господарства та за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району вручила подяки райдержадміністрації, пам’ятні подарунки та величезні запашні короваї – символ хліборобської праці.

Багато теплих, щирих слів вдячності та найкращих побажань пролунало на адресу ветеранів праці Бахмутського району.
Натхненні виступи артистів районного Будинку культури подарували всім гарний настрій. Але найголовніше – ця зустріч з давніми друзями, колегами залишить по собі яскраві враження та незабутні спогади на довгі роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора