A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На нараді розглянули питання підготовки житлового фонду та теплового господарства району до опалювального періоду 2019-2020 років

Дата: 09.10.2019 16:09
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

9 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань підготовки житлового фонду та теплового господарства району до опалювального періоду 2019-2020 років. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Коноп, місцеві голови, представники підприємств житлово-комунального господарства району, ТОВ «ДТЕК Миронівська ТЕС», ПАТ «Центренерго» Вуглегірська ТЕС, ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат».

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, головний архітектор райдержадміністрації Ольга Недорізова доповіла про стан підготовки об’єктів житлового фонду до опалювального періоду та  підписання актів готовності житлових будинків. Із запланованих 300 будинків з централізованим опаленням всі підготовлені до опалювального сезону, але поки що підписано 158 актів готовності. (м. Світлодарськ, смт. Миронівський). Готовність решти 142 будинків актами не підтверджена. За результатами обговорення питання керівникам житлово-комунальних підприємств м. Часів Яр, сел. Новолуганське доручено активізувати роботу щодо підписання актів готовності житлових будинків до 15.10.2019.

Також на нараді розглянуті питання встановлення приладів обліку тепла і води у багатоквартирному житловому фонді, проведення конкурсу з визначення управителів у комунальному житловому фонді, заборгованості населення за житлово-комунальні послуги, стан претензійно-позовної роботи.

За підсумками розгляду питань Світлодарській міській раді, Часовоярській міській раді та Новолуганській сільській раді рекомендовано прискорити роботу щодо визначення управителів у комунальному житловому фонді відповідно до норм чинного законодавства. Також вирішено, що керівникам житлово-комунальних підприємств слід активізувати претензійно-позовну роботу по стягненню заборгованості за надані послуги та посилити серед населення інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності своєчасної оплати за послуги ЖКГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора