A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звітно-виборча конференція районної ради ветеранів

Дата: 04.10.2019 14:06
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

4 жовтня у великій залі засідань адмінбудівлі Бахмутської райдержадміністрації під керівництвом Людмили Соколко пройшла звітно-виборча конференція районної ради ветеранів.

До участі у конференції була запрошена в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, яка висловила глибоку вдячність Бахмутській організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку, її голові Людмилі Соколко та всім ветеранським організаціям району  за увагу і турботу про ветеранів. Керівник зазначила, що райдержадміністрація, районна рада ветеранів і місцеві ради Бахмутського району плідно співпрацюють щодо вирішення соціальних питань, лікування та реабілітації ветеранів, надання їм матеріальної  допомоги, призначення різних видів державної соціальної допомоги. В межах повноважень, опираючись на чинне законодавство, райдержадміністрація надає фінансову підтримку районній організації ветеранів і в подальшому сприятиме, щоб ветеранські організації міст і селищ району також отримували фінансову допомогу задля проведення своїх заходів, відвідування ветеранів на дому, привітання їх з ювілеями та державними святами.

Тетяна Єрохіна наголосила, що діяльність районної ради ветеранів, ветеранських організацій району має важливе суспільне значення. Завдяки ветеранам із покоління до покоління передається жива історія українського народу, в серцях і свідомості людей живе пам’ять про минулу війну, безсмертний подвиг захисників рідної землі.

На знак глибокої поваги та вдячності Тетяна Єрохіна вручила квіти голові Бахмутської організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Людмилі Соколко і висловила сподівання на плідну співпрацю в подальшому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора